Filozófiánk

Filozófiánk

Fogorvoshoz indulni – fontos döntés.

Rendelőm Szombathely belvárosában, a Fő tér közelében található magánklinikán működik. Barátságos, családias környezetben és légkörben várjuk pácienseinket, mely segít a kezelésektől való esetleges félelmek és szorongás oldásában.

Fogorvoshoz járni – tapasztalataim alapján – bizalmi választáson alapuló, ideális esetben hosszú távú, emberi kapcsolat.

Ennek fő pillére természetesen a korszerű anyagokkal és módszerekkel végzett precíz kezelés, valamint a megbízható, pontos fogtechnikai háttér. Ezekről részleteket honlapom megfelelő részein olvashat.

Emellett munkámban alapvető fontosságúnak tartom a pácienseim felé irányuló személyre szabott figyelmet. Előjegyzés alapján várom pácienseimet, ami percekre korlátozza a várakozást. Megfelelő időt fordítok az alapos és részletes tájékoztatásra, és szükség esetén fogtechnikus munkatársaimmal való személyes konzultációra is van lehetőség, hogy az igények és lehetőségek megtalálják egymást, és minden felmerülő kérdés megválaszolásra kerüljön. A kezelések ezáltal időben is pontosan tervezhetővé válnak, hisz saját időnk mindannyiunk számára érték. Soron kívüli időpontot biztosítok akut panaszokkal jelentkező pácienseim számára. Az első, állapotfelmérő vizsgálat, illetve a kezelési terv készítése és az árajánlat adása díjtalan. Díjmentes az évenkénti kontrollvizsgálat is.

A siker nálunk csapatmunka eredménye. Aktív szerep jut ebben pácienseimnek is, hiszen a tartós eredményekhez saját erőfeszítés és folyamatos figyelem is szükséges.

A siker számunkra felszabadult, szép mosolyt és egy barátságos kézfogást jelent.

Várjuk csapatunkban!

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat

DR. TAKÁCS JUDIT fogszakorvos

9700 Szombathely,
Széchenyi utca 4-6. B. lépcsőház / 1. emelet
Telefon:
+36-30/9865-083
E-mail:
judittakacsdr@gmail.com
DR. TAKÁCS JUDIT fogszakorvos - MagyarDR. TAKÁCS JUDIT fogszakorvos - Deutsch